Sähköinen taloushallinto pienille ja suurille yrityksille

Tarjoamme sähköistä taloushallintoa Econetin ja Netvisorin kautta. Mikäli et halua siirtyä kokonaan sähköiseen järjestelmään, voit ottaa ohjelman käyttöön myös portaittain.

Netvisor

Käytössämme on Netvisor, joka on Suomen pitkäikäisin ja käytetyin sähköisen taloushallinnon ohjelmisto. Netvisor on käytössä yli 7000 yrityksellä lähes kaikilta toimialoilta.

Netvisor on moderni taloushallinnon ohjelmisto, joka tarjoaa yhteisen työpöydän tilitoimiston ja asiakasyrityksen välille. Päällekkäinen työ vähenee ja huomiota voidaan kohdistaa asiakkaan kannalta tärkeisiin asioihin. Tilitoimisto voi entistä tehokkaammin seurata yrityksen rutiineja häiritsemättä turhilla paperiaineistojen selvittelyillä ja tuottaa asiakkaalle ennaltaehkäisevästi tärkeää maksuvalmius- ja kassavirtatietoa.

Netvisor vastaa sekä pieniin että suurin tarpeisiin ja palveluvalikoimasta on mahdollista valita juuri omalle yritykselle sopivat palvelut. Peruskirjanpidon lisäksi asiakkaamme voivat hoitaa Netvisorissa omaa laskutusta, myynti- ja ostoreskontraa sekä siirtyä halutessaan täysin sähköisiin prosesseihin. Netvisorissa taloushallinnon palveluihin yhdistyvät myös yritysten liiketoimintaprosesseja tukevat palvelut kuten työajanhallinta, asiakkuuksien hallinta sekä johdon raportointi.

Selainkäyttöisenä ohjelmistona Netvisorin käyttö vaatii ainoastaan internetyhteyden ja tietoturvasta sekä päivityksistä huolehtivat palveluntarjoajat. Ongelmatilanteissa tukea on mahdollista saada tilitoimiston lisäksi myös Netvisorin asiantuntijoilta. Luvassa on siis huoletonta ja turvallista taloushallinnon palvelua!

Toivomme nykyaikaisen palveluvalikoimamme herättävän mielenkiintonne.

Tutustu Netvisorin käyttöön alla olevien linkkien kautta. Katso demovideolta, kuinka helppoa Netvisorin käyttö on!

Netvisor demovideo:
https://netvisor.zendesk.com/hc/fi/categories/200158476-Ohjevideot-ja-webinaarit

Netvisor Academy:
https://solutions-visma.talentlms.com/index

Kirjaudu Netvisoriin:
https://suomi.netvisor.fi/tableui/login/login.asp

Kirjaudu Netvisoriin sormenjäljellä tai PIN-koodilla. 

Tutustu ja lataa maksuton sovellus!

Netvisor Taloushallinto-ohjelma Netvisor