Tiliässät palvelevat Loviisan alueella

Aukioloajat: ma-pe 8.00 - 16.00

Yhteyshenkilöt:

Tony Granström, HT, KLT
Puh: 040 762 9064

Fredrik Forssell, KLT
Puh: 040 520 3193

Puh: (vaihde) 019-531 437
Fax: 019-532 085

etunimi.sukunimi@tiliassat.fi

Tilitoimisto-Bokföringsbyrå H.Widell liiketoiminta siirtynyt Tiliässät Oy Ab:lle 1.4.2014 lähtien

Voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella:

Yhteydenottolomake

Taloushallinnon palveluita
Tilintarkastusta
Muuta
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tiliässät Oy Ab
Itäinen Tullikatu 1 B 16
07900 LOVIISA

Y-tunnus: 2185997-3
Puh: 040-7629064

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tiliässät Oy Ab:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kontaktuppgifter

Tiliässät Oy Ab

Itäinen Tullikatu 1 B 16

07900 LOVIISA

040 7629064

posti@tiliassat.fi

Tiliässät Oy Ab | Itäinen Tullikatu 1 B 16 | 07900 LOVIISA | 040 7629064 | posti@tiliassat.fi | Fax: 019 - 532 085